

## FINAL AGENDA

## 14<sup>th</sup> Annual AOSSG Meeting November 14 – 16, 2022

## **Meeting Dates and Venue:**

The 14<sup>th</sup> Annual AOSSG Meeting will be hosted by the Accounting Standards Board, Nepal (ASB Nepal) at **The Soaltee Kathmandu** (Tahachal, Kathmandu, Nepal) from 14<sup>th</sup> to 16<sup>th</sup> November 2022.

## Agenda for meetings:

The agenda for the 14<sup>th</sup> AOSSG Annual Meeting is provided below:

Time	Duration	Item	Working	Presenter	Agenda
			Group/Sub	Jurisdiction	Papers
			Working		
			Group		
08.30 – 9.00	30 minutes	Meeting Registration			
09.00 - 10.00	60 minutes	Technical Session 1	Korea	Ryan Kim	AP 01
		Primary Financial Statements	(In person)		AP 01.1
10.00 - 10.30	30 minutes	Technical Session 2	Australia	Siobhan	AP 02
		IFRS S1 - General Sustainability-related	(Virtually)	Hammond	
		Disclosures			
10.30 – 11.00	30 minutes	Technical Session 3	China	Minzi Zhang	AP 03
		IFRS S2 - Climate-related Disclosures	(Virtually)	Baiyu Shi	
				Xingyue Yang	
11.00 – 11.30	30 minutes	Technical Session 4	Sri Lanka	Ameena	AP 04
		Post-implementation Review (PIR) of IFRS 15	(In person)	Anver &	
		Revenue from Contracts with Customers:		Saumya	
		Phase 1–Identifying matters to be examined		Madhubashini	
11.30 – 11.40	10 minutes	Break			
a ath as					
14 <sup>th</sup> Novemb		T			1
11.40 – 12.40	90 minutes	CAC Meeting			
12.30 – 14.00	90 minutes	Lunch Break			
14.00 - 15.00	60 minutes	Meeting with IASB Representatives:			
		Maldives /Sri Lanka/ Pakistan			
18.00 - 21.00	Dinner for C	AC Members			



15 <sup>th</sup> November 2022 - AOSSG Annual Meeting (Day 01)						
Time	Duration	Item	Jurisdiction	Presenter	AP	
REGISTRATION						
8.30 – 9.00	30 minutes	Meeting Registration	Nepal			
INAUGRATION						
9.00 – 9.10	10 minutes	Welcome - Hosting country	Nepal	Prakash Jung Thapa		
9.10 - 9.20	10 minutes	Welcome and introduction - Chair	Sri Lanka	Nishan Fernando		
9.20 – 9.30	10 minutes	Keynote Address by Chief Guest	Nepal	Tanka Mani Sharma		
3.20 3.00	20	, net ( ) a di con 2 ( ) a men da de con	. Topa:	Dangal Honorable Auditor		
				General of Nepal		
9.30 – 9.40	10 minutes	Address from Chair of the IASB	IASB	Andreas Barckow		
9.40 – 9.50	10 minutes	Token of Appreciation	Nepal			
9.50 – 10.00	10 minutes	Resolution to be passed to admit CA	All AOSSG			
		Maldives as member of AOSSG and	Members			
		Signing off MoU by CA Maldives –				
		Conditional upon passing resolution				
		(Refer to documents attached to resolution)				
10.00 - 10.10	10 minutes	Launching AOSSG Member	All AOSSG			
		Directory – AOSSG Website	Members/IASB			
10.10 - 10.40	40 minutes	Group Photo & tea break				
10.40 - 12.10	90 minutes	Special Session 1:	IASB:	Jianqiao Lu	AP 01	
		IASB and IFRIC Update	(In person)			
		(Developments)				
12.10 - 12.30	20 minutes	Technical Session 1:	Australia:	Keith Kendall	AP 02	
		Intangibles – where to go next	(In person)			
12.30 – 13.00	30 minutes	Technical Session 2:	China:	Huaxin Xu	AP 03	
		Application practices and challenges	(Virtual)	Xiaohong Dong		
		of Impairment of Financial				
		Instruments in China				
13.00 – 14.00	60 minutes	Lunch Break				
14.00 – 14.45	45 minutes	Special Session 2:	ISSB	Sue Lloyd	AP 04	
		Developments and arrangements of	(Virtual)	Bing Leng		
		International Sustainability				
		Standards Board (ISSB), particularly				
		including presentation of the				
		feedback on the Exposure Drafts				
14.45 – 15.30	45 Minutes	Technical Session 3:	Japan:	Nami Yamaguchi	AP 05	
		Income taxes—global minimum	(In person)	Norihiro Hanazawa		
		corporate taxes rate (Pillar 2)				
15.30 – 15.45	15 minutes	Tea Break				
15.45 – 16.45	60 minutes	Special Session 3:	IASB:	Jianqiao Lu	AP 06	
		Exposure draft Third edition of the	(in person)	Michelle Sansom		
		IFRS for SMEs Accounting Standard				
16.45 – 17.15	30 minutes	Technical Session 4:	Malaysia	Tan Bee Leng	AP 07	
		Preliminary feedback on IASB	(Virtual)			
		Exposure Draft ED/2022/1 - Third				
		edition of the IFRS for				
		SMEs Accounting Standard				
End of the day						
18.30 -21.00	150 minutes	Gala Dinner for AOSSG Members				
		(Dress code: Formal or Smart causal)				



Time	Duration	Item	Jurisdiction	Presenter	AP
8.30 – 9.30	60 minutes	Special Session 4:	AOSSG	Chair of AOSSG	
		Close-Door Session on AOSSG	Members-only		
		Strategy			
9.30 – 10.30	60 minutes	Technical Session 5:	Korea	Ryan Kim	AP 08A
		Primary Financial Statements	(In person)		AP 08B
10.30– 10.50	20 minutes	Technical Session 6:	Australia	Fridrich Housa	AP 09
		Not For Profit – Financial Reporting	(In person)	Maggie Man	
		Framework			
10.50 - 11.05	15 minutes	Tea Break			
11.05 – 11.35	30 minutes	Technical Session 7:	Joint	Ao Li (Australia)	AP 10A
		Research on the Use and usefulness	Presentation:	Angus Thomson	AP 10B
		of the transition relief and practical	(Virtually)	(Malaysia)	
		expedients in IFRS 16 Leases -			
		Evidence from Australia and			
		Malaysia			
11.35 – 11.55	20 minutes	Technical Session 8:	Thailand	Unakorn	AP 11
		Digital asset's accounting practice in	(In person)	Phruithithada	
		Thailand		Wandee	
				Leevorawat	
11.55 – 12.05	10 minutes	IFRS Implementation Update 1:	Maldives	Hassan Mohamed	AP 12
		The IFRS Journey of Maldives	(In person)		
12.05 – 12.25	20 minutes	Remarks from IASB Officials	IASB	Andreas Barckow	
				Jianqiao Lu	
12.25 – 12.35	10 minutes	Announcement of the next Annual			
		AOSSG Meeting			
12.35 – 12.45	10 minutes	Closing remarks by Chair & Vote of	Sri Lanka &	Nishan Fernando	
		thanks by Vice Chair	Pakistan	Rana Usman Khan	
12.45 – 12.50	5 minutes	Closing remarks by Host Country	Nepal	Prakash Jung Thapa	
12.50 - 13.50	60 minutes	Lunch Break	1		
End of the day	2 Meeting				
15.30 – 18.30	180 minutes	Sight-seeing of Kathmandu Valley			
		(Refer to "Sight- seeing of Kathmandu	Vallev")		